mandag den 6. september 2021

Velkomstmail fra Hald Sø´s Bådelaug via MinForening er afsendt til medlemmer


Du har i dag modtaget en velkomstmail fra Hald Sø´s Bådelaug sendt igennem MinForening

Du har i dag modtaget en velkomstmail fra Hald Sø´s Bådelaug sendt igennem MinForening, som er den platform, bådelauget vil anvende fremover, når meddelelser skal sendes til medlemmerne.


Har du ikke modtaget velkomstmailen?

Har du ikke modtaget velkomstmailen i din indbakke, kan den enten ligge i en spambakke/ under promoveringer, men det kan også være, at din e-mailadresse måske lige skal have et tjek. Ring blot til Jens på 52 17 71 67 eller Thorbjørn på 22 37 18 23, og vi ordner det.


I velkomstmailen har vi fået det lavet, så man kan forholde sig til, hvordan man vil have sine nyheder:

E-mail:

Vil man blot modtage sine nyheder på e-mail som sædvanlig, skal man bare forholde sig passivt til velkomstmailen og ikke gøre noget - og alt fortsætter som før.

App:

Hvis man derimod ønsker at få sine nyheder på en app downloaded på smartphone eller andet device, skal man følge de videre trin i linket i velkomstmailen, men man får så ikke længere sine nyheder på e-mail. Man skal huske at downloade MinForenings app, hvis man vælger denne løsning.


Velkomstmailen fra bådelauget igennem MinForening med de to valgmuligheder.


Hald Sø´s Bådelaug og MinForening har tidligere indgået databehandleraftale for deres gratis løsning med digital sikkerhed og nye muligheder for foreninger. MinForening er nu klar efter COVID-19.